Gość artur_n Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 http://media2.pl/media/127231-Superstacja-z-nowym-logo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Nowe logo Superstacji p.s. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Marcin, artur_n można prosić o pikone polskiego kanału "NTL"? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Picona NTL Radomsko jest u moich piconach w repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dzięki serdeczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 No to ja proszę bigpiconki z dopiskiem HD ;) http://satkurier.pl/news/119793/eleven-i-eleven-sports-od-1809-w-nc.html Zauważyłem że oficjalnie nie ma eleven dopisku hd. @myszka20: wszystko pięknie i ładnie tylko ja i jak pewnie większość używa 8 bitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smarkusg Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Wersje 8 bit :) Uwaga!!!! Jak już wcześniej zaznaczyłem wrzucam niektóre "swoje" wersje picon, jeśli jest to nie zgodne z przeznaczeniem działu "Picony - aktualizacje bieżące" proszę moderatora o usunięcie. @myszka20: Pikony jak dla mnie bez zastrzeżeń. Dziękuję za udostępnienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja mam zastrzeżenie np. picona Eleven Sport nie ma dopisku HD, więc jest niezgodna z oryginałem. Dodatkowo ktoś wie jak ma wyglądać picona Sport 38? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wszystkie picony głębia 8 bitów :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 W żadnym wypadku nie neguje Twojego rozwiązania. Po prostu wyraziłem swoją opinię nic poza tym. A konkurencja o ile można tak ją nazwać jest dobra bo będzie większy wybór rodzajów picon ;D PS. Viva polska jest patriotyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Picony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Picony Miał byś gdzieś nie przerobione grafiki pod picony? Nigdzie nie mogę znaleść nowych polsatów HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Miał byś gdzieś nie przerobione grafiki pod picony? Nigdzie nie mogę znaleźć nowych polsatów HD Nie za bardzo wiem o co chodzi z nie przerobionymi grafikami, picony te pochodzą z materiałów pdf, które pojawiły się troszkę za wcześnie na stronie Cyfrowego polsatu. Pdf były w niezłej rozdzielczości więc można "wyciągnąć" co trzeba. Jeśli kolega zainteresowany proszę info na PW. Edit Sport 38 HD - modyfikacja picony @Zet71 (zrobiona od podstaw). Edit 2 Family Sport znów testuje. Jak by ktoś potrzebował picony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 13E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Discovery Science HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 13E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Family Sport ---------------> Active Family będzie dostępny w nc+,orange start zapowiadany na okolice 4 listopada (źródło: https://www.facebook.com/familysporttv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Discovery Science HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 CN HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Prawdopodobnie tak będzie wyglądało logo Polsat 1 (coś w ten deseń ;D, twórczość własna) źródło:http://forum.satkurier.pl/topic/4370-polsat-1-d-polsat-worldpolsat-international/page-11?do=findComment&comment=1057623 Odświeżone logo Kino Polska Muzyka już od 31 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Odświeżone logo Kino Polska już od 31 października. Kino polska czy kino polska muzyka bo ani tu ani tu nie widzę zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kino Polska Muzyka, a włączył kolega chociaż ten kanał? ;) źródło:https://pl-pl.facebook.com/KinoPolskaMuzyka/ więcej tutaj: http://kinopolskamuzyka.pl/aktualnosci/300,Kino-Polska-Muzyka-z-nowa-oprawa-antenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kino Polska Muzyka, a włączył kolega chociaż ten kanał? ;) źródło:https://pl-pl.facebook.com/KinoPolskaMuzyka/ więcej tutaj: http://kinopolskamuzyka.pl/aktualnosci/300,Kino-Polska-Muzyka-z-nowa-oprawa-antenowa Oczywiście i ja zmian nie widzę. Nawet na stronie jest logo takie jak było http://kinopolskamuzyka.pl/img/kpm_logo1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Można tutaj w skrócie obejrzeć zmiany w oprawie graficznej: i tu: materiały otrzymałem od nadawcy więc nie jest to mój wymysł. Jedyne zmiany to brak kolorowego tła w wersji białej z tłem kolorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Aaaaaaaaa, zrezygnowali z kolorowego loga na ekranie. Ale zmiana. Ja tu wzrok wytężam gdzie ta zmiana a to o to chodziło. Ja zostawiam bez zmian bo dla mnie to nie zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 W woli ścisłości refleks na płycie pod innym kątem. W sumie to niech się ktoś wypowie, jak zamieszczam np. z dopiskiem "HD" źle, bo nie takie jest logo oryginalne. Jak zamieszczam oryginalne logo to źle bo tamto było lepsze. O co chodzi? Nie rozumie komentarzy na ten temat, zamieszczam odpowiednie adnotacje np. "twórczość własna" jak ktoś nie chce nie pobiera i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Active Family Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 1. Top Kids nowy kanał od Michał Winnicki Etertaiment Od 1.12 nadawać ma kanał z bajkami z lat 80-90 na razie mówi się o kablówce TOYA. Źródło: Magazyn Abonenta TOYA. Uwaga! logo może się jeszcze zmienić zapowiada nadawca. 2. Kanał Wellbeing Network wkrótce ruszy? Źródło: http://www.satkurier.pl/news/121502/kanal-wellbeing-network-wkrotce-ruszy.html 3. NTL Radomsko wersja logo ze strony tvntl.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Zmieniono loga kanałów eleven, ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Eurosport (od 13 listopada). Wersja HD nie wiem jak będzie wyglądać (czy będzie?). Może takie logo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Picony eleven.... masz błąd w nazwie elevensportshd.png winno być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 To tylko poglądowe nazwy. Większość używa nazw referencyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Co do pikon Eurosportów, większość z nas ma skórki które tło mają ciemne. Także napis ledwo widoczny ale zrobić biały napis albo obwódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 National Geographic zmienia logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 eurosport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Co do pikon Eurosportów, większość z nas ma skórki które tło mają ciemne. Także napis ledwo widoczny ale zrobić biały napis albo obwódkę. Przegapiłem posta. A może taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Coś odemnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Eurosport z obrysem: 2 wersja całe białe "hd" Scalono wiadomość: [time]1470333603[/time] TVP REGIONALNA w styczniu prawdopodobnie TVP 3 REGIONALNA. Edit oczywiście nowe logo dla Mango i Romance tv już dostępne w repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Atualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Romance HD Romance MANGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ponoć TVP3 powraca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Poprawka logo Romance TV HD (nowy post pod postem, w poprzedniej wiadomości nie mogę dodać więcej załączników). Edit. Top Kids dwie wersje ciemna i jasna. Do kompletu Nuta TV. Jeszcze mała poprawka romance tv (wersja ta będzie w repo.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Logo TVP 3 Regionalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Wrocława ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wrocława ??!! Jak najbardziej słuszna uwaga. Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 13E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Logo Polsat 1 Logo Wellbeing Network Scalono wiadomość: [time]1470333666[/time] HBO3 zamiast HBO Comedy? http://www.satkurier.pl/news/124741/hbo3-zamiast-hbo-comedy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 1. Wellbeing Network w HD nadawca wspomina coś na profilu: https://pl-pl.facebook.com/TheWellbeingNetworkPolska 2. Hip Hop TV na satelicie FTA 3. HBO, HBO2, HBO3 http://www.satkurier.pl/news/125317/2103-hbo-comedy-zmieni-nazwe-na-hbo3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi