Gość darekrocznik71 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Panowie jak u was przebiega przewijanie pozycji, u mnie do przodu idzie tylko płynnie( widać na podglądzie przyspieszony obraz) do prędkości 8 razy, do tyłu jak chcę przewinąć od razu zwiecha tunera, czy jest na to rada, moje image to Graterlia 1.0.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 1) Ustawić tak, aby szybkości przewijania zaczynały się od 8x. [można z pilota, ale łatwiej przez OpenWebif] 2) Podmienić player2.ko na fix by j00zek ... generuje nowe problemy. 3) Nie używać klawiszy przewijania, pozostać przy skakaniu klawiszami 1/3, 4/6 i 7/9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolojan Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 U mnie na g2 płynnie od 2x w obie strony chodzi. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekrocznik71 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak wrzucę G2 a mam zrobiony backup G1 poprzez tuner, czy w razie jak G2 nie będzie chodzić jak chcę, będę mógl przywrócic z poziomu tunera G1 z backupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wystarczy przeszukać forum. W gv1 źle działa przewijanie w tył x2 i x4. Ograniczyc więc w ustawieniach od x8 Ponadto szarpanie obrazu to efekt rozdzielczości 1080i , na 1080p jest płynnie. Wszystko było już napisane. @darekrocznik71 Ostrzeżenie wzrokowe na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekrocznik71 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jak przestawiam na 1080 p, obraz ginie i rozdzielczość wraca do 1080I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Widocznie twoj TV nie obsługuje tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekrocznik71 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Telewizor na pewno obsługuje, cos z tunerem, bo jak wybiorę 1080p z menu i zatwierdzę zielonym, obraz ginie ale w N-boxie samo powraca na 1080i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin.petrus Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Mam dokładnie ten sam objaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Po zatwierdzeniu zielonym powinien być monit na Tv "czy tryb jest prawidłowy" tak lub nie skoro nie potwierdzisz bo nic nie widzisz dlatego powraca do wcześniejszych ustawień. Możesz ewentualnie na sztywno mu zapisać ustawienia w settings...jak TV obsługuje to będziesz miał obraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekrocznik71 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Właśnie tego ekranu nie mam, jak wrzuciłem 720p,to był ekran zapytujący, przy 1080 p nie ma tego. TV to plazma Panasonic 3 D, to na pewno obsługuje 1080p, jak sztywno to zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Przede wszystkim to na ilu Hz obsługuje Ci to 1080p. Może najpierw instrukcja obsługi i sprawdzenie trybów pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekrocznik71 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Pomogła zmiana na 24 HZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi