afti Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Witam serdecznie. Z racji, iż jestem nowym członkiem tego forum proszę o wyrozumiałość. Bardzo proszę o pomoc w reaktywacji mojego esi 88. Wczoraj podczas próby zmiany ustawień konwertera na unicable i ponownym włączeniu dekoder zawiesza się na komunikacie na wyświetlaczu ' START GOS-99 Sytuacja wydarzyła się jak wyżej pisałem przy próbie ustawień unicable. GRATERLIA ,która w nim siedzi do już wersja z przed kilkunasty laty, taki zakupiłem. Nie mam pojęcia co się mogło wydarzyć. Pomocnym osobom za pomoc w reaktywacji z góry serdecznie dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skubi Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Skoro to wersja "z przed kilkunasty laty" to może warto zainstalować ostatnią na czysto? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ja swoją drogą chciałbym zobaczyć tę wersję sprzed kilkunastu laty. Ciekawi mnie jak wyglądała Graterlia przed tym jak to ją powołałem do życia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts