afti Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Witam serdecznie. Z racji, iż jestem nowym członkiem tego forum proszę o wyrozumiałość. Bardzo proszę o pomoc w reaktywacji mojego esi 88. Wczoraj podczas próby zmiany ustawień konwertera na unicable i ponownym włączeniu dekoder zawiesza się na komunikacie na wyświetlaczu ' START GOS-99 Sytuacja wydarzyła się jak wyżej pisałem przy próbie ustawień unicable. GRATERLIA ,która w nim siedzi do już wersja z przed kilkunasty laty, taki zakupiłem. Nie mam pojęcia co się mogło wydarzyć. Pomocnym osobom za pomoc w reaktywacji z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Skoro to wersja "z przed kilkunasty laty" to może warto zainstalować ostatnią na czysto? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ja swoją drogą chciałbym zobaczyć tę wersję sprzed kilkunastu laty. Ciekawi mnie jak wyglądała Graterlia przed tym jak to ją powołałem do życia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi