Facet Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Witam. Zainstalowałem najnowszego oscama z repo. Teraz pytanie... gdzie on siedzi i pod jaka nazwą??? oscam-gos??? Bo chciałem go przerzucić do /usr/bin/cam bo tak mam ustawionego Alternative Soft Menagera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 W GOS tak to nie działa. Pliki są w pakietach i są aktualizowane. Jak coś poprzenosisz to Ci się OS "rozjedzie". Jak chcesz kombinować to nie z GOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Facet Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Aha. No ok. To zostaje przy Alternative.... tak przy okazji... a jak uruchomić ten zainstalowany z repo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Sam się uruchomi. O ile nie ma wynalazków na systemie zainstalowanych. Konfig jest w /etc/oscam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 (edytowane) Nie aktualne ? Edytowane 27 Października 2021 przez tomiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi