Hubson Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Cześć jestem tu nowy. Posiadam Vu duo2. Chciałem zainstalować Os Graterlia. Po poleceniach opkg update a następnie opkg install graterlia-e2gui Mam taki błąd: GraterliaOS:~# opkg install graterlia-e2gui Collected errors: * calculate_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for graterlia-e2gui: * enigma2-plugin-skinselector * * opkg_solver_install: Cannot install package graterlia-e2gui. Wygląda na to że brakuje pod pakietu w REPO. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Dzięki Bardzo jutro spróbuję ponownej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi