pietrek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witajcie Na TVN HD mam brak płynności obrazu. Po włączeniu na ten kanał chwile jest ok po czym zaczyna takjakby klatkować obraz. Co to może być nie tak?? Jakieś parametry się zmieniły?? Mam tak tylko na tym jednym kanale pozostałe są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Poszukaj na forum ,jest o tym cały wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ponieważ, jak to kolega @richter zauważył, temat o tej przypadłości istnieje, wątek więc zamykam. Uzytkownik @pietrek dostaje 5% ostrzeżnia za nieprzestrzeganie regulaminu i lenistwo, którego tutaj nie znosimy! Temat o TVN HD jest już tak długo wałkowany i jednoczesnie tak się rzuca w oczy, że... ręce mi opadły. Dodano "zjedzone" literki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi