richter Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Enigma2 Manager by dudikof Jako, że nie znalazłem żadnego programu do obsługi streamingu, to postanowiłem napisać coś sam, no i się z Wami tym podzielić Program funkcjonalnością szału nie robi, ale za to doskonale sobie radzi z tym, do czego jest przeznaczony. Do działania WYMAGANY jest zainstalowany w systemie VLC player z pluginem ActiveX (to on odwala główną robotę), oraz .NET framework 4 Client Profile - bez tego może nie zadziałać. W miarę wolnego czasu będę go rozwijał i kolejne wersje publikował, ale nie spodziewajcie się szybkości takiej jak kolegów tworzących IPTV Player Uwaga: Testowałem go tylko pod systemem Win7 32bit (nie mam możliwości na innym). Prosił bym o informację na jakich systemach działa/nie działa. Powinien działać z każdym tunerem na E2 - ja akurat posiadam nBoxa z OpenPli Thx dudikof E2_Manager_by_dudikof.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szkoda tylko, że jak ktoś coś pisze to myśli prawie zawsze tylko o Monopolu M$. Tuner na Linuxie. Ludzie cenią go za to, że jest na Linuxie a soft do niego piszą prawie zawsze tylko pod M$. Lekka paranoja, nieprawdaż? EDIT tux: Być może nie jasno sformułowałem informację wyżej :) Mam tuner z Linuxem ale żeby nim zarządzać muszę mieć Microsoft bo w sumie prawie cały soft do zarządzania pisany jest na Windows. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi