Gość niko91 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam Panowie Dlaczego w Shoutcast nie działa klawisz menu-setup ? Jak w takim przypadku dodawać adresy do favorite list, usuwać z niej i wykonywać inne operacje jak np.w dreamie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalcool1 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 @ niko91 Shoutcast jest już poprawiony. Z nagrywaniem jest kłopot z streamripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niko91 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 @rafalcool1 Deinstalacja starego Shoutcasta, restart Gui, instalacja nowego z Pp panel, restart Gui. Efekt jak na starym, brak możliwości dodania stacji do favorites i brak możliwości usunięcia stacji z favorites. Nie działa klawisz żółty-stations. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalcool1 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Do pobrania z serwera będzie jak bedzie update.W podpiętych masz nową wersje z localami pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niko91 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Teraz jasne. dzięki Pobrałem z podpiętych i zainstalowałem. Działa to co nie działało, ale... Dodane z pilota stacje do favorites są na końcu listy i ok. Jednak przy próbie edycji do obróbki favorites.user w TC otwiera się stara, oryginalna lista. Możesz to sprawdzić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalcool1 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 @niko91 Sprawdź w etc/enigma2/SHOUTcast.favorites tam się zapisują dodane z pilota stacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niko91 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jaja jak u barana ;) W tej lokalizacji jeszcze inna lista ,różni się całkiem od tej utworzonej pilotem. Nie za dużo tych lokalizacji... ? :) Już zgupłem gdzie szukać właściwej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 This discussion was created from comments split from: Pluginy - dzialajace pluginy na Freebox v 8.1 mod by tux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalcool1 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 W podpiętych wrzuciłem najnowszą wersję z nagrywaniem i lekko zmodyfikowałem. Teraz plik jest tylko w etc/enigma2/SHOUTcast.favorites :-\\\" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bo pilotem to tworzysz lokalizacje do nagrywania, a stacje zawsze zapisywały się w etc/enigma2/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niko91 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 @hosunio Nie chodzi mi o lokalizację nagrywania. Pilotem mogę utworzyć swoją listę i taką mam. Twierdzisz,że ona zapisuje się w etc/enigma2/ ? Nie ,tam jest początkowa lista zapodana przez @rafalcool1. A mojej TComanderem nie mogę znaleźć , chcę ją poddać gruntownej obróbce. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wykasuj wpisy tej co jest i będziesz miał swoją, to jest lista która była w pluginie. Sprawdź jeszcze tą /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/SHOUTcast/favorites bo nie wiem o którą liste Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi