Guest niko91 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Witam Panowie Dlaczego w Shoutcast nie działa klawisz menu-setup ? Jak w takim przypadku dodawać adresy do favorite list, usuwać z niej i wykonywać inne operacje jak np.w dreamie? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafalcool1 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 @ niko91 Shoutcast jest już poprawiony. Z nagrywaniem jest kłopot z streamripper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niko91 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 @rafalcool1 Deinstalacja starego Shoutcasta, restart Gui, instalacja nowego z Pp panel, restart Gui. Efekt jak na starym, brak możliwości dodania stacji do favorites i brak możliwości usunięcia stacji z favorites. Nie działa klawisz żółty-stations. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafalcool1 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Do pobrania z serwera będzie jak bedzie update.W podpiętych masz nową wersje z localami pl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niko91 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Teraz jasne. dzięki Pobrałem z podpiętych i zainstalowałem. Działa to co nie działało, ale... Dodane z pilota stacje do favorites są na końcu listy i ok. Jednak przy próbie edycji do obróbki favorites.user w TC otwiera się stara, oryginalna lista. Możesz to sprawdzić ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafalcool1 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 @niko91 Sprawdź w etc/enigma2/SHOUTcast.favorites tam się zapisują dodane z pilota stacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niko91 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Jaja jak u barana ;) W tej lokalizacji jeszcze inna lista ,różni się całkiem od tej utworzonej pilotem. Nie za dużo tych lokalizacji... ? :) Już zgupłem gdzie szukać właściwej. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 This discussion was created from comments split from: Pluginy - dzialajace pluginy na Freebox v 8.1 mod by tux. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafalcool1 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 W podpiętych wrzuciłem najnowszą wersję z nagrywaniem i lekko zmodyfikowałem. Teraz plik jest tylko w etc/enigma2/SHOUTcast.favorites :-\\\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hosunio Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Bo pilotem to tworzysz lokalizacje do nagrywania, a stacje zawsze zapisywały się w etc/enigma2/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niko91 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 @hosunio Nie chodzi mi o lokalizację nagrywania. Pilotem mogę utworzyć swoją listę i taką mam. Twierdzisz,że ona zapisuje się w etc/enigma2/ ? Nie ,tam jest początkowa lista zapodana przez @rafalcool1. A mojej TComanderem nie mogę znaleźć , chcę ją poddać gruntownej obróbce. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hosunio Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Wykasuj wpisy tej co jest i będziesz miał swoją, to jest lista która była w pluginie. Sprawdź jeszcze tą /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/SHOUTcast/favorites bo nie wiem o którą liste Ci chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts