Skubi Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Hej, Czy mógłbym prosić o dodanie do repo libevent_2.0.22_sh4.ipk oraz tor_0.2.9.8-1_sh4.ipk lub ich nowsze wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Z przykrością Cię informuję, iż na stronie WWW w sekcji "Pobierz" jest wyraźnie napisane: Cytat Graterlia OS SH4 Final Przypominamy o aktualizacji systemu do najnowszej wersji po instalacji. Pobierając Graterlia OS, zgadzasz się na warunki licencji (klik) ! Graterlia OS dla SH4 nie jest już rozwijany i wspierany przez zespół Graterlia. Do pobrania wyłącznie w celach archiwalnych. ! Zwróć uwagę szczególnie na: Cytat ! Graterlia OS dla SH4 nie jest już rozwijany i wspierany przez zespół Graterlia. Do pobrania wyłącznie w celach archiwalnych. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Jasne. Dlatego w celach archiwalnych zapisałem sobie te dwa pliki i zainstalowałem z palca. Myślałem też, że znajdą się w archiwum, skoro tam były. Peace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Z tego co pamiętam to zostały usunięte z repo ponieważ nie działały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Nic nie wskazuje na to, żeby nie działały jeżeli ufać temu co wypluwa notice.log ... Apr 26 12:16:57.000 [notice] Bootstrapped 80%: Connecting to the Tor network Apr 26 12:16:58.000 [notice] Bootstrapped 90%: Establishing a Tor circuit Apr 26 12:16:59.000 [notice] Tor has successfully opened a circuit. Looks like client functionality is working. Apr 26 12:16:59.000 [notice] Bootstrapped 100%: Done oraz: GraterliaOS:~# /etc/init.d/tor info Real IP: xxx TOR IP: xxx Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Skubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Brakowało czegoś i nie wszystko było OK z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Chętnie sprawdzę, jeżeli dasz wskazówki co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Może ktoś inny, kto ma pomysł jak sprawdzić czy tor faktycznie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 wszystko działało bardzo ładnie, sam go kompilowałem kiedyś ale wszystko co miałem do tej kompilacji już dawno zgubiłem i nie będę szukał ? jak sprawdzić, zainstaluj sobie tsocks, albo torsocks, oba też były w repo i sprawdź jaki adres ci pobiera przy sprawdzaniu zewnętrznego IP przez curl'a, jak to zrobić na necie jest sporo opisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi