Gość Pecus Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Na początek pochwała, no chłopaki świetna robota! A teraz moja uwaga - otóż użytkowałem wcześniejsze wersje softu na nboxa zaczynając od freeboxa i zawsze na początku od razu po instalacji usuwałem oba odtwarzacze (bo we freeboxie były dwa a do tego każdy z inną filozofią obsługi :) , z resztą oba mają guzikologię inną niż cały system. Uważam po prostu że tuner satelitarny ma odtwarzać to co nagrał i ma to robić dobrze, inne pliki mnie nie interesują od tego są wyspecjalizowane playery HD. Nbox nigdy nie będzie tego robił dobrze, bo nie do tego służy. No i teraz pytanie, skoro już zostawiliście ten player (do tego na pierwszej pozycji menu) to jak go kulturalnie usunąć? Zakładam że powinno zadziałać usunięcie folderu w którym się on znajduje i restart tunera, ale po pierwsze to inny folder niż w poprzednich wersjach softu (tam był to w zasadzie jeden z wielu pluginów), a po drugie może potraktowanie go jako wbudowaną w soft aplikacje implikuje jakieś skutki takiego usunięcia - może coś jest z nim powiązane? Jednym zdaniem (moim) uważam że odtwarzacz jest zbędny :) i czekam na info jak go kulturalnie usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Usuń FreePlayer z katalogu z pluginami. To wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecus Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 O.K. Dzieki - o to chodziło.... a może wyrzućcie go w image i dajcie jako opcję dodawaną przez PPanel, system będzie jeszcze bardziej zwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Za jakiś czas - nie wiemy jeszcze jaki bo to trwa długo jak chce się dopracować wszystko w szczegółach - będzie Graterlia 2.0. Tam będzie już wszystko modułowe. Takie jest założenie. Niestety w kilka osób to robimy i jeszcze po godzinach. Dlatego jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi