Gość MUSTAPHA Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Witam. Przepraszam za lamerskie pytanie, ale "długo" mnie nie było na Waszym forum i nie wiem co to się porobiło. Otóż Co się stało, że nie widzę na forum tematów stricte związanymi z dekoderami satelitarnymi tylko widzę w głównej mierze ogólną tematykę? >:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Forum jest dla użytkowników Graterlia OS. Obecnie wsparcie dla Graterlia OS mają wyłącznie członkowie ISUGOS i tylko oni widzą całą zawartość forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MUSTAPHA Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Hmmm... A co trzeba zrobić lub co spełnić, aby można było zostać członkiem ISUGOS i co ten akronim oznacza? P.S. Już wiem co to ISUGOS (Internetowe Stowarzyszenie Użytkowników Graterlia OS” ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Zarejestrować się i...no masz opisane w regulaminie ISUGOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MUSTAPHA Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Nie widzę nigdzie regulaminu isugos. Czyżby do tego też nie mieli dostępu nieczłonkowie ISUGOS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 No to słabo szukasz: https://graterlia.xunil.pl/index.php/Regulamin_GOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2teusz Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Hi! jak zarejestrować STB i gdzie bo szukam i nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Pytasz tak na poważnie? https://graterlia.xunil.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi