Guest komati2 Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Jak można zresetować/wyłączyć wznowienie odtwarzania nagranego materiału? Chciałem włączyć film od początku, ale odtwarzacz upiera się, żebym kontynuował, gdzie przerwałem. Nie mam opcji wyboru: czy chcę od początku, czy wznowić od miejsca, gdzie skończyłem. HELP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Na szybko - pozwól mu kontynuować, a następnie przewiń w tył, lub przeskocz do początku naciskając cyfrę "7" na pilocie. Parę kliknięć i będziesz na początku nagrania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 SETUP -> Ustawienia -> System -> Nagrania -> Zachowanie po rozpoczęciu nagrania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest komati2 Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 SETUP -> Ustawienia -> System -> Nagrania -> Zachowanie po rozpoczęciu nagrania Oczywiście! że też do łba nie wpadło... Dzięki wielkie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts