Gość komati2 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Jak można zresetować/wyłączyć wznowienie odtwarzania nagranego materiału? Chciałem włączyć film od początku, ale odtwarzacz upiera się, żebym kontynuował, gdzie przerwałem. Nie mam opcji wyboru: czy chcę od początku, czy wznowić od miejsca, gdzie skończyłem. HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Na szybko - pozwól mu kontynuować, a następnie przewiń w tył, lub przeskocz do początku naciskając cyfrę "7" na pilocie. Parę kliknięć i będziesz na początku nagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 SETUP -> Ustawienia -> System -> Nagrania -> Zachowanie po rozpoczęciu nagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komati2 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 SETUP -> Ustawienia -> System -> Nagrania -> Zachowanie po rozpoczęciu nagrania Oczywiście! że też do łba nie wpadło... Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi