Guest komati2 Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Witam. Czy średnie obciążenie na poziomie 15.0 jest prawidłowe? Załączam ekran putty z TOP. dekoder nie wydaje się być zamulony, jednak liczba operacji w kolejce w obciążeniu, zastanawia mnie. Wcześniej miałem uptime 18 dni i podobne obciążenie, więc zresetowałem, ale obciążenie nadal się utrzymuje na wysokim poziomie. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Tutaj masz procesor o jakże wysokim taktowaniu 266MHz. To co widzisz to i tak małe obciążenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest komati2 Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Dzięki za szybką odpowiedź: czyli nie ma się czym przejmować. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts