Gość komati2 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam. Czy średnie obciążenie na poziomie 15.0 jest prawidłowe? Załączam ekran putty z TOP. dekoder nie wydaje się być zamulony, jednak liczba operacji w kolejce w obciążeniu, zastanawia mnie. Wcześniej miałem uptime 18 dni i podobne obciążenie, więc zresetowałem, ale obciążenie nadal się utrzymuje na wysokim poziomie. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Tutaj masz procesor o jakże wysokim taktowaniu 266MHz. To co widzisz to i tak małe obciążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komati2 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzięki za szybką odpowiedź: czyli nie ma się czym przejmować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi