djjsatelita Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Witam, Rozważam kupno nowego dekodera. Zastanawiam się poważnie na czymś z UHD. Moja prośba do forumowiczów i administratorów: - Co polecacie? (zależy mi na czymś z wyświetlaczem VFD, do czego przyzwyczaił mnie nBox ale coś na lepszym procesorze i o lepszych parametrach) - I kiedy można się spodziewać jakiejś wersji Graterli dla dekoderów z UHD? (ewentualnie co to będzie za sprzęt?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 - I kiedy można się spodziewać jakiejś wersji Graterli dla dekoderów z UHD? (ewentualnie co to będzie za sprzęt?) Jak wreszcie ustalą standard. Nikt z devel nie chce kupować kota w worku, który przestanie działać lada dzień bo ktoś do standardu dopisze coś tam czego procesor nie wspiera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjsatelita Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 - I kiedy można się spodziewać jakiejś wersji Graterli dla dekoderów z UHD? (ewentualnie co to będzie za sprzęt?) Jak wreszcie ustalą standard. Nikt z devel nie chce kupować kota w worku, który przestanie działać lada dzień bo ktoś do standardu dopisze coś tam czego procesor nie wspiera. A kiedy można spodziewać się ustalenia standardu UHD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 To pytanie zadaj tym co się kłócą :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts