djjsatelita Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Witam, Rozważam kupno nowego dekodera. Zastanawiam się poważnie na czymś z UHD. Moja prośba do forumowiczów i administratorów: - Co polecacie? (zależy mi na czymś z wyświetlaczem VFD, do czego przyzwyczaił mnie nBox ale coś na lepszym procesorze i o lepszych parametrach) - I kiedy można się spodziewać jakiejś wersji Graterli dla dekoderów z UHD? (ewentualnie co to będzie za sprzęt?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 - I kiedy można się spodziewać jakiejś wersji Graterli dla dekoderów z UHD? (ewentualnie co to będzie za sprzęt?) Jak wreszcie ustalą standard. Nikt z devel nie chce kupować kota w worku, który przestanie działać lada dzień bo ktoś do standardu dopisze coś tam czego procesor nie wspiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjsatelita Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 - I kiedy można się spodziewać jakiejś wersji Graterli dla dekoderów z UHD? (ewentualnie co to będzie za sprzęt?) Jak wreszcie ustalą standard. Nikt z devel nie chce kupować kota w worku, który przestanie działać lada dzień bo ktoś do standardu dopisze coś tam czego procesor nie wspiera. A kiedy można spodziewać się ustalenia standardu UHD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 To pytanie zadaj tym co się kłócą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi