Gość misiu2000 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jakie pakiety potrzebuje dograć do systemu, żeby uruchomić kartę wifi tp-link (teraz nie pamietam modelu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Włożyć kartę WiFi do portu USB i zainstalować wtyczkę enigma2 dla WiFi. Potem zrestartować GUI. Koniec filozofii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiu2000 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Trochę filozofii i wszystko działa. Kolejny raz - Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventresca Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Posiadam vu+ solo2 z wbudowaną kartą wifi, na forum nie mogę znaleźć rozwiązania problemu. Otóż nie mam pojęcia jak uruchomić to wifi, w rozszerzeniach mam zainstalowany pakiet wirelesslan. A jak wchodzę w ustawienia sieci to nie mam opcji wyboru miedzy wifi a siecią ethernet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Solo2 miało wbudowaną kartę sieciową WiFi? Z tego co pamiętam do Duo2 miało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventresca Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 No właśnie. Prawdopodobnie mój błąd, dekoder kupiłem używany, i przed instalacja gos nie sprawdziłem czy faktycznie można połączyć się przez WiFi. Pisałem do właściciela poprzedniego i twierdzi, że na pewno jest. Podejrzewam, że poporostu robi mnie w wała, albo sam nie jest świadomy, że ten model nie ma. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Według strony www producenta Solo2 nie ma WiFi. Można podpiąć kartę na USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi