Skubi Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Dzień dobry. Dziś rano obudziła mnie prywatna wiadomość pod tytułem "Otrzymałeś Ostrzeżenie". Powód? Prozaiczny: "Regulamin, Brak reakcji na wpisy moderatorskie" Pan moderator nawet nie raczył się podpisać z racji tego, że nie wiem kto to zakładam temat. Gwoli wyjaśnienia. Zarzuca mi się brak reakcji "na wpisy moderatorskie". Jak rozumiem ( a może się mylę? ) chodzi o jakieś posty w których coś jest źle i ja na nie niby nie zareagowałem. Otóż droga moderacjo. Nie śledzę starych napisanych postów. Wystarczyłoby napisać PW z linkiem - byłoby łatwiej znaleźć swoje "grzechy", ale jak łatwiej jest klepnąć ostrzeżenie to gratuluję podejścia. Pozdrawiam i miłego dnia :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Może się mylę, ale chyba chodzi o to: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,782.msg47970.html#msg47970 Użytkownik z tak dużym stażem na forum raczej regulamin powinien znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts