TomTelos Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 DefaultFHD Domyślna skórka FULL HD dla mips32el. Obsługiwane Pikony 220x132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dein Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jedyna słuszna skorka jaka używam :) Ale mam jedno pytanie, Jak zrobić aby na screenie drugim w prawej kolumnie pod opisem były informacje o dwóch albo trzech następnych programach/filmach. Jak miałem ta skórkę na nboxie ale na innym OS to tam miałem informacje o dwóch kolejnych programach/filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Kilka widocznych rzeczy do poprawy Ekran nagrywania, do przesunięcia klawiatura wyżej oraz dopasowanie treści żółtego przycisku Po aktualizacji systemu z pilota, komunikat pytający o restart jest po angielsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusix Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Gdzie można pobrać te skórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 DefaultFHD jest standardowo w E2-GOS. Jest integralną częścią Enigma2, mimo iż jest to osobny pakiet (enigma2-skin-defaultfhd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi