Gość themo Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam Posiadam starszy dekoder nbox z już wgraną Graterlia lecz po instalacji podstawowej rzeczy jak oscam, kanały, front panel i pikicon (zamiast pingwinka;) ), dekoder krzyczy że mało miejsca i że mogą być błędy :| Więc wsadziłem pendrive zrobiłem jak w faq, chcąc odpalić OS z pendrive (łudząc się że będę miał więcej możliwości instalacji pluginów), lecz mam problem wszystko zrobiłem jak w opisie, ale jednak po restarcie nie miałem możliwości wyboru pena tylko OS normalnie włączył się z dekodera.. Ktoś podpowie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Na panelu nbox'a Zmieniłeś sposób bootowania z nand na USB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość themo Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tak ale ani usba ani usbb ciagle widnieje load Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak zmienisz sposób bootowania na pendrive to zaczekaj do 2 min. Jak się nie włączy zmień pendrive na inny. Nbox nie bootouje z każdym pendrivem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grucha383 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 I mnie to czeka bo zostało mi tylko 6mb a nic szczególnego nie instalowalem e2gui, picony, oscama, liste i infinity skin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Picony to 8bit czy 32bit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grucha383 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Wgrałem 8 bit i jestem 1MB do przodu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dla nBox nie ma roznicy 8 czy 32 a zawsze wiecej wolnego w nand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi