bogdanm Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Ma pytanie z rodzaju czy można? 1} Zakładam ze mam 2 image w boxie [ w multiboot ] obydwa image posiadają rozszerzenia KODI ale w chwili obecnej każda zmiana w kodi w jednym image widziana jest w drugim image tez. Wiec pytam czy można tak zrobić by jakieś rozszerzenie jak kodi było tylko dla danego image i zmiany były widoczne tyko w tym co zmieniłem. 2} Istnieje jakieś polecenie za pomocą którego dostane info o video [ kodeki audio/video, rozdzielczość,itd ] . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 W GOS nie ma KODI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanm Posted February 22, 2017 Author Share Posted February 22, 2017 W GOS nie ma KODI. To ja wiem, pytanie jest bardziej ogólne. Bo teraz jak coś zmienię w jednym image z kodi to widzę to w drugim; kodi jest na hdd. Kodi jest przykładem tylko ale ogólnie można zapytać o inny taki plugin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Pytanie zadaj u źródła. Tam gdzie jest wsparcie dla tych IMAGE z KODI. Tutaj nikt Ci nie odpowie na to pytanie ponieważ nie znamy tych IMAGE i raczej poznawać ich nie będziemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts