bogdanm Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ma pytanie z rodzaju czy można? 1} Zakładam ze mam 2 image w boxie [ w multiboot ] obydwa image posiadają rozszerzenia KODI ale w chwili obecnej każda zmiana w kodi w jednym image widziana jest w drugim image tez. Wiec pytam czy można tak zrobić by jakieś rozszerzenie jak kodi było tylko dla danego image i zmiany były widoczne tyko w tym co zmieniłem. 2} Istnieje jakieś polecenie za pomocą którego dostane info o video [ kodeki audio/video, rozdzielczość,itd ] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W GOS nie ma KODI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W GOS nie ma KODI. To ja wiem, pytanie jest bardziej ogólne. Bo teraz jak coś zmienię w jednym image z kodi to widzę to w drugim; kodi jest na hdd. Kodi jest przykładem tylko ale ogólnie można zapytać o inny taki plugin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Pytanie zadaj u źródła. Tam gdzie jest wsparcie dla tych IMAGE z KODI. Tutaj nikt Ci nie odpowie na to pytanie ponieważ nie znamy tych IMAGE i raczej poznawać ich nie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi