Gość jarko75uk Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam, używam juz dłuższy czas Graterlia i dla mnie super. Wpadł mi w ręce VU+DUO, postawiłem go na nogi i mam pytanie co mogę w niego wgrać aktualnego na tą chwile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wszystko to co jest dostępne w OPKG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Do DUO nie mam pojęcie. GOS nie ma dla DUO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemog Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam a jest szansa na wsparcie GOS dla tunerów vu duo czy solo ? pozdrawiam zespól GOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ze względu na przyjęty model systemu GOS potrzebuje około 150MB w NAND dla komfortowej pracy. Oba tunery maja mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemog Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 dziekuje za szybka odp chodź doczytałem się już w temacie od tunera solo ale Pan dożył mi odpowiedzieć nim edytowałem posta. Szkoda bo używam Pana system pod nbox i uhd i dobrze to działa. Dziękuję i udanej pracy przy GOS pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Być może jak kiedyś będzie trochę czasu to spróbuje się coś zrobić. Ale obiecać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi