Guest bporeba Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Witam. Mam ten sprzęt od niedawna i po wgraniu najnowszej wersji GOS, zdarza się że w czasie oglądania obraz i dźwięk potrafi się przyciąć na jakieś 2-3 sekundy. Nie mam pomysłu co zrobiłem nie tak w czasie instalacji. Czy ktoś może coś podpowiedzieć. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniu2 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Też tak maiłem, tylko nie pamiętam od której wer. aktualizacji. Na pewno w listopadowych wydaniach GOS to zamrażanie nie występowało. Wiem że dodatek z którejś aktualizacji pakietu enigma2 zaczął powodować takie przycinki. Na pewno to zgłaszałem ale problemu nie rozwiązano a 2850 już nie posiadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Na moich dwóch 2850 problem nie występuje. Jest potrzeba loga z tej sytuacji. Może on coś więcej nam powie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts