Gość bporeba Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. Mam ten sprzęt od niedawna i po wgraniu najnowszej wersji GOS, zdarza się że w czasie oglądania obraz i dźwięk potrafi się przyciąć na jakieś 2-3 sekundy. Nie mam pomysłu co zrobiłem nie tak w czasie instalacji. Czy ktoś może coś podpowiedzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foniu2 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Też tak maiłem, tylko nie pamiętam od której wer. aktualizacji. Na pewno w listopadowych wydaniach GOS to zamrażanie nie występowało. Wiem że dodatek z którejś aktualizacji pakietu enigma2 zaczął powodować takie przycinki. Na pewno to zgłaszałem ale problemu nie rozwiązano a 2850 już nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Na moich dwóch 2850 problem nie występuje. Jest potrzeba loga z tej sytuacji. Może on coś więcej nam powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi