Guest fsx Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Przepraszam, że tak długo to trwało... ale udało się zlogować. Złączam 3 pliki z logami: 1. Thor channel NOT OK (tunerA).txt - przełączenie na kanał z tp z SR30000, sygnał OK, tuner A na zielono - brak obrazu i dźwięku 2. Thor channel OK (tunerA).txt - przełączenie na kanał z tp z SR25000, sygnał OK, tuner A na zielono, wszystko działa 3. Thor channel NOT OK (tunerB).txt - rozpoczęcie nagrywania na tunerze A i przełączenie na kanał z tp z SR30000 (wcześniej niedziałający), sygnał OK, tuner B na zielono - wszystko działa T. [załącznik usunięty przez administratora] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 This discussion was created from comments split from: Freebox 8.1.1 mod by tux - błędy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fsx Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 @tux czy coś może udało się ugryźć z tematem SR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Póki co nie → gapiłem się w logi ale póki nie mogę nic zrobić osobiście (brak dostępu fizycznego do SR30000) to dużo nie mogę. Przy czym temat nie jest pozamiatany → jest cały czas na liście ToDo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fsx Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Dzięki za info @tux W razie czego, służę na odległość swoim boxem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts