Gość fsx Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Przepraszam, że tak długo to trwało... ale udało się zlogować. Złączam 3 pliki z logami: 1. Thor channel NOT OK (tunerA).txt - przełączenie na kanał z tp z SR30000, sygnał OK, tuner A na zielono - brak obrazu i dźwięku 2. Thor channel OK (tunerA).txt - przełączenie na kanał z tp z SR25000, sygnał OK, tuner A na zielono, wszystko działa 3. Thor channel NOT OK (tunerB).txt - rozpoczęcie nagrywania na tunerze A i przełączenie na kanał z tp z SR30000 (wcześniej niedziałający), sygnał OK, tuner B na zielono - wszystko działa T. [załącznik usunięty przez administratora] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 This discussion was created from comments split from: Freebox 8.1.1 mod by tux - błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fsx Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 @tux czy coś może udało się ugryźć z tematem SR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Póki co nie → gapiłem się w logi ale póki nie mogę nic zrobić osobiście (brak dostępu fizycznego do SR30000) to dużo nie mogę. Przy czym temat nie jest pozamiatany → jest cały czas na liście ToDo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fsx Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dzięki za info @tux W razie czego, służę na odległość swoim boxem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi