mesiu84 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam, takie krótkie pytanie, da się zablokować włączanie telewizora podczas restartu GUI? Gdzieś kiedyś widziałem taki plugin co to robił, ale nie mogę go znaleźć teraz, ale bardziej interesuje mnie jak to zrobić z konsoli. Co bym nie musiał latać do telewizora za każdym razem jak robię kill na enigma2. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiu2000 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autostandby Po restarcie tunera, wprowadza go w tryb uśpienia i nie zauważyłem, żeby tv się włączał. Dodatkowo w CEC ustaw opóźnienie na max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 OpenPLi od jakiegoś czasu ma tę funkcję wbudowaną. Menu->Ustawienia->System->Inne: "Czuwanie tunera po uruchomieniu" - przełączyć na "Tak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To nie do końca to co szukam, chcę powiedzmy codziennie, albo co 2 dni robić w nocy restart enigmy no i głupio byłoby rano wstać i widzieć włączony TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To nie do końca to co szukam, chcę powiedzmy codziennie, albo co 2 dni robić w nocy restart enigmy no i głupio byłoby rano wstać i widzieć włączony TV Sprawdź, to jest to czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi