foniu2 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Soft posiadam na penie w 2850 wszystko ładnie chodziło, ale postanowiłem zaktualizować, zrobiłem to bodajże 15.11. Po tej aktualizacji miałem dziwne czkawki na wszystkich kanałach tak co 3min. Przywróciłem z kopij i dziś mi się zachciało ponownie zaktualizować, ale po dzisiejszej aktualizacji tuner z pena w ogóle nie wstawał, więc z powrotem do starej wersji. Co robię nie tak że nie chce to chodzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniu2 Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Przyjrzałem się dokładniej problemowi i okazuje się że jak zaktualizuje ręcznie z repozytorium pakiet "enigma2" to po tym zabiegu tuner nie startuje a raczej restartuje się w kółko wyświetlając tylko logo startowe. Mógłby się ktoś z kolegów pokłonić w kierunku tego problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Bez logów będzie ciężko. Mam osobiście 2850 i 2849. Oba działają bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniu2 Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Nic więcej na penie nie mam jak tylko; enigma2 enigma2-plugin-cec enigma2-plugin-positionersetup enigma2-plugin-skinselector enigma2-plugin-tuxtxt eplayer3 exteplayer3 f4mdump ffmpeg ffmpeg-libs-core gstplayer gstreamer-gos oscam-full-gos oscam-webif-gos rtmpdump wget enigma2-plugin-frontpanel enigma2-plugin-softwaremanager enigma2-plugin-virtualzap enigma2-plugin-vzaphistory graterlia-systembackup-tool faad2 enigma2-skin-metrixhd-gos enigma2-skin-pli-hd-gos enigma2-plugin-openwebif enigma2-multiframework enigma2-plugin-dreamexplorer enigma2-plugin-osdadjustment enigma2-plugin-ava i do tego wszystkiego listę kolegi richtera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts