Frend Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Witam. Zamieniłem Arivę 102E na UHD 88 i w ramach testów na jedno USB wgrałem Graterlię, na drugi - Hyperiona 4.5. Graterlia bardziej przypadła mi do gustu, z tym, że m.innymi na wyświetlaczu nie wyświetlają się żadne informacje (nr, czy też skrót nazwy kanału - jak w Hyperionie). Nr nie wyświetla się tez na ekranie TV. Pytanie mam więc, czy jest to objaw "normalny", czy też brakuje jakiejś wtyczki? Ponadto tuner nie dekoduje sygnału programu TVH HD (na Hyperionie działa bez zacięć). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Napisz dokładnie jaką Graterlie Wgrałeś W menu -ustawienia -system - na samym dole jest ustawienie wyświetlacza Lista kanałów w obrazie GOS może być nieaktualna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frend Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Już jest OK. Nie wiem jak, ale "samo się naprawiło". Tuner się zaktualizował i teraz nr kanału na FP wyświetla się prawidłowo. TVN HD również dekoduje jak należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sega24 Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Napisz dokładnie jaką Graterlie Wgrałeś W menu -ustawienia -system - na samym dole jest ustawienie wyświetlacza Lista kanałów w obrazie GOS może być nieaktualna Witam Ostatnio wrzuciłem do UHD GOS i nie widzę tej opcji z ustawieniami wyświetlacza, została gdzieś przeniesiona ? dodam że szukałem :) Mam na wyświetlaczu E298 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 A może trzeba by jakąś wtyczkę zainstalować ?? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sega24 Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 A tego to ja nie wiem :) a jaką ?? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Może poszukanie na forum pomoże? A może po nazwie wtyczki się domyślisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts