Frend Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam. Zamieniłem Arivę 102E na UHD 88 i w ramach testów na jedno USB wgrałem Graterlię, na drugi - Hyperiona 4.5. Graterlia bardziej przypadła mi do gustu, z tym, że m.innymi na wyświetlaczu nie wyświetlają się żadne informacje (nr, czy też skrót nazwy kanału - jak w Hyperionie). Nr nie wyświetla się tez na ekranie TV. Pytanie mam więc, czy jest to objaw "normalny", czy też brakuje jakiejś wtyczki? Ponadto tuner nie dekoduje sygnału programu TVH HD (na Hyperionie działa bez zacięć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Napisz dokładnie jaką Graterlie Wgrałeś W menu -ustawienia -system - na samym dole jest ustawienie wyświetlacza Lista kanałów w obrazie GOS może być nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frend Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Już jest OK. Nie wiem jak, ale "samo się naprawiło". Tuner się zaktualizował i teraz nr kanału na FP wyświetla się prawidłowo. TVN HD również dekoduje jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sega24 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Napisz dokładnie jaką Graterlie Wgrałeś W menu -ustawienia -system - na samym dole jest ustawienie wyświetlacza Lista kanałów w obrazie GOS może być nieaktualna Witam Ostatnio wrzuciłem do UHD GOS i nie widzę tej opcji z ustawieniami wyświetlacza, została gdzieś przeniesiona ? dodam że szukałem :) Mam na wyświetlaczu E298 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 A może trzeba by jakąś wtyczkę zainstalować ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sega24 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 A tego to ja nie wiem :) a jaką ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Może poszukanie na forum pomoże? A może po nazwie wtyczki się domyślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi