Guest misiu2000 Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Czy można pobrać starsze wersje Graterlia? Na nowszych (chyba od 3 ostatnich) dysk mi się uruchamia sam, np. uruchamiam pluginy, pojawia się pingwin i słyszę jak dysk startuje. Startuje także losowo jak wciskam ok, żeby wyświetlić listę kanałów. Wcześniej tego nie było. System startuje mi z pendriva i jest tak skonfigurowany, żeby tylko filmy nagrywał na dysk. I tylko one się tam znajdują. Jak odmontuje dysk to wszystko śmiga, bez jego uruchamiania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Proponuje zacząć o poczytania strony www projektu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest artur_n Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Ale to dobre pytanie jest. Też zauważyłem podobne zachowanie, pomimo tego że EPG mam na pendrive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiu2000 Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Starsze wersje można znaleźć na chomiku. Ja po niedzieli (finał) będę instalował. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. pisałem z telefonu, a tam klawiatura nie ma polskich znaków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Starsze wersje mozna znalezc na chomiku. Ja po niedzieli (final) bede instalowal. Oczywiście, że można szukać po chomikach, uploadach, innych wynalazkach. Oczywiste jest też, że nie warto zerknąć na WWW Projektu i pobrać u źródła, przecież jest tyle innych miejsc :) których można godzinami szukać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts