Gość misiu2000 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Czy można pobrać starsze wersje Graterlia? Na nowszych (chyba od 3 ostatnich) dysk mi się uruchamia sam, np. uruchamiam pluginy, pojawia się pingwin i słyszę jak dysk startuje. Startuje także losowo jak wciskam ok, żeby wyświetlić listę kanałów. Wcześniej tego nie było. System startuje mi z pendriva i jest tak skonfigurowany, żeby tylko filmy nagrywał na dysk. I tylko one się tam znajdują. Jak odmontuje dysk to wszystko śmiga, bez jego uruchamiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Proponuje zacząć o poczytania strony www projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ale to dobre pytanie jest. Też zauważyłem podobne zachowanie, pomimo tego że EPG mam na pendrive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiu2000 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Starsze wersje można znaleźć na chomiku. Ja po niedzieli (finał) będę instalował. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. pisałem z telefonu, a tam klawiatura nie ma polskich znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Starsze wersje mozna znalezc na chomiku. Ja po niedzieli (final) bede instalowal. Oczywiście, że można szukać po chomikach, uploadach, innych wynalazkach. Oczywiste jest też, że nie warto zerknąć na WWW Projektu i pobrać u źródła, przecież jest tyle innych miejsc :) których można godzinami szukać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi