Guest franco78 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Witam, znalezione info na innym forum. Plugin sprawdzony na 8.3. Jak na razie działa bez problemów - spełnia swoją funkcję:) Polecam:) Nie wiem czy mogę podać linka do konkurencyjnego forum :) enigma2-plugin-extensions-filmweb_1.2.3_sh4.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lamprad Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 a jak to zainstalować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 standardowo: rozpakować zgodnie ze strukturą folderów zawartą w archiwum na nboksie i zrestartować nboksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest franco78 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 witam, czy plugin nadal funkcjonuje Wam prawidłowo? u mnie nie wyświetla już info o filmie. Niby pobiera dane ale brak info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest franco78 Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Podbijam temat. Ktoś sobie poradził z tym problemem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matzg Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Działająca wersja 1.2.8.3 filmweb_1.2.8.3.tar.gz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanm Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Witam; wiecie może panowie czemu nie ma aktualizacji tego pluginu od dość dawna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emarcin Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Dlatego, że człowiek który go stworzył i rozwijał zaprzestał tego bo jak to gdzieś napisał ktoś chce na jego pracy zarabiać, zresztą masz oficjalne stanowisko: Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanm Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 No to ciekawe wygląda ze to jest pierwszy plugin którego autor nie wydaje publicznie pluginu bo ktoś go dodał do jakiegoś zbioru dodatków a ten zbior jest free. Ale chyba Polacy tak maja ze najpierw się obrażają a potem myślą. Na trochę dziwne a szkoda bo plugin fajny zwłaszcza w obecnej chwili gdzie wszyscy się zachwycają XBMC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja myślę, że chodziło o to, że był dodawany w zbiorze co prawda free ale wymienian jako funkcjonalność tunera podczas sprzedaży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanm Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja myślę, że chodziło o to, że był dodawany w zbiorze co prawda free ale wymienian jako funkcjonalność tunera podczas sprzedaży. Raczej nie bo ten GAP czyli zbiór wtyczek jest tworzony przez moderatora a DVHK i jest zamieszczany na forum każdy może sobie pobrać . Doczytałem się własnie przynajmniej tak pisze moderatorz dvhk ze gość chce kasę za nią bo teraz ta wtyczka jest komercyjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Zainstalowałem sobie ponownie Filmweba i zauważyłem że nie wczytuje poprawnie polskich znaków z EPG, czy można sobie z tym jakoś poradzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanm Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 A w ogóle działa ? Masz nowa wersje czy instalujesz ta z tego tematu ? Myślę ze było masę zmian w miedzy czasie na Filmweb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shouces Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 O ile dobrze pamiętam to twórcy wtyczki zaprzestali publikowania jej. TO JUŻ JEST KONIEC Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Wtyczka z forum działa ,tyle że niepoprawnie wczytuje polskie znaki z EPG, poza tym w przewodniku filmowym przestała wczytywać opis filmu, ale to mi nie przeszkadza. Informacje o filmach działają prawidłowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanm Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 O ile dobrze pamiętam to twórcy wtyczki zaprzestali publikowania jej. TO JUŻ JEST KONIEC Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Wiesz autor napisal " Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie " nic nie pisze o niepublicznym rozwoju wiec myślałem ze kolega może ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenveloo Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 O ile dobrze pamiętam to twórcy wtyczki zaprzestali publikowania jej. TO JUŻ JEST KONIEC Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Wiesz autor napisal " Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie " nic nie pisze o niepublicznym rozwoju wiec myślałem ze kolega może ma. na prawdę szkoda, bo wtyczka jest SUPER, moze ktoś podejmie sie kontynuacji i przeróbki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts