Gość franco78 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam, znalezione info na innym forum. Plugin sprawdzony na 8.3. Jak na razie działa bez problemów - spełnia swoją funkcję:) Polecam:) Nie wiem czy mogę podać linka do konkurencyjnego forum :) enigma2-plugin-extensions-filmweb_1.2.3_sh4.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamprad Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 a jak to zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 standardowo: rozpakować zgodnie ze strukturą folderów zawartą w archiwum na nboksie i zrestartować nboksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 witam, czy plugin nadal funkcjonuje Wam prawidłowo? u mnie nie wyświetla już info o filmie. Niby pobiera dane ale brak info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Podbijam temat. Ktoś sobie poradził z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Działająca wersja 1.2.8.3 filmweb_1.2.8.3.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam; wiecie może panowie czemu nie ma aktualizacji tego pluginu od dość dawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dlatego, że człowiek który go stworzył i rozwijał zaprzestał tego bo jak to gdzieś napisał ktoś chce na jego pracy zarabiać, zresztą masz oficjalne stanowisko: Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 No to ciekawe wygląda ze to jest pierwszy plugin którego autor nie wydaje publicznie pluginu bo ktoś go dodał do jakiegoś zbioru dodatków a ten zbior jest free. Ale chyba Polacy tak maja ze najpierw się obrażają a potem myślą. Na trochę dziwne a szkoda bo plugin fajny zwłaszcza w obecnej chwili gdzie wszyscy się zachwycają XBMC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja myślę, że chodziło o to, że był dodawany w zbiorze co prawda free ale wymienian jako funkcjonalność tunera podczas sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja myślę, że chodziło o to, że był dodawany w zbiorze co prawda free ale wymienian jako funkcjonalność tunera podczas sprzedaży. Raczej nie bo ten GAP czyli zbiór wtyczek jest tworzony przez moderatora a DVHK i jest zamieszczany na forum każdy może sobie pobrać . Doczytałem się własnie przynajmniej tak pisze moderatorz dvhk ze gość chce kasę za nią bo teraz ta wtyczka jest komercyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zainstalowałem sobie ponownie Filmweba i zauważyłem że nie wczytuje poprawnie polskich znaków z EPG, czy można sobie z tym jakoś poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A w ogóle działa ? Masz nowa wersje czy instalujesz ta z tego tematu ? Myślę ze było masę zmian w miedzy czasie na Filmweb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 O ile dobrze pamiętam to twórcy wtyczki zaprzestali publikowania jej. TO JUŻ JEST KONIEC Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wtyczka z forum działa ,tyle że niepoprawnie wczytuje polskie znaki z EPG, poza tym w przewodniku filmowym przestała wczytywać opis filmu, ale to mi nie przeszkadza. Informacje o filmach działają prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 O ile dobrze pamiętam to twórcy wtyczki zaprzestali publikowania jej. TO JUŻ JEST KONIEC Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Wiesz autor napisal " Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie " nic nie pisze o niepublicznym rozwoju wiec myślałem ze kolega może ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenveloo Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 O ile dobrze pamiętam to twórcy wtyczki zaprzestali publikowania jej. TO JUŻ JEST KONIEC Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie. Tylko wybrane osoby (grono szanownych darczyńców) będą miały dostęp do aktualizacji pluginu. Nie będzie pluginu ani w GigantPacku ani w żadnym innym kombajnie. Wiesz autor napisal " Prace nad pluginem zostały na dobre zakończone i nie będą kontynuowane publicznie " nic nie pisze o niepublicznym rozwoju wiec myślałem ze kolega może ma. na prawdę szkoda, bo wtyczka jest SUPER, moze ktoś podejmie sie kontynuacji i przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi