kusiu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam, czy istnieje może dekoder nieco szybszy od nbox-a i bardziej stabilniejszy jeśli chodzi o awarię z kondensatorami oraz by na pokładzie znajdował się soft Graterlia OS? Obecnie mój nbox po 3 latach odmówił posłuszeństwa (spuchnięte kondensatory, ciemny wyświetlacz) dzisiaj się dowiem co z nim jest, stąd pytanie by poszukać może czegoś lepszego z GOS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 SPARK7162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 ESI-88 ,UHD-88,DSI-87 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 DSI-87 jest pod znakiem zapytania. Ilość pobrań jest na poziomie góra 1% wszystkich innych pobrań w miesiącu. Tuner drogi, przerobienie też. Zakładając średnio z przesyłkami ~400zł to raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wiesz esi uhd cały czas rozwiał to i pobrań wiecej jest,częściej zwykły użytkownik stawia system jak sie wyłoży na czymś. W dsi nic sie nie dzieje , kernel jest ten sam juz pewnie od 3 lat. Skorki fhd dzialaja bez zarzutu,wszystko dziala tak jak trzeba. Wiec i pobrani jest mniej. Zrob ankieta ktory tuner jest najmniej awaryjny . Pewnie dsi bedzie na pierwszym miejscu. Wysłane z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Myślę nad tym ESI-88 widzę że tux go ma :) Możesz powiedzieć coś więcej o nim, porównując z nbox-em? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Porównanie boxów już było... wystarczy poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wpisuję różne frazy i nie mogę znaleźć, podpowiesz w jakiej kategorii jeśli kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Przeczytaj zanim zadasz pytanie > Faq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ehh, jest :D Dziękuję! P.s - miałem od razu napisać że nie ma, bo ten temat znam dobrze i sam z niego często korzystam: http://openpli.xunil.pl/index.php/FAQ Lecz wiedziałem że jest jeszcze FAQ na stronie, biorę się za czytanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi