Jump to content

Konwerter - szukam nazwy

Marcin

Recommended Posts

Prawdopodobnie NIE :)

Tuner ma głowicę obsługującą Unicabe ale póki co z operatorskich zabawek spotkałem się tylko z BZZB i CLRA co oficjalnie Unicable wspierały.

Ok, dzięki. A tak jak napisałem wyżej - jeśli nie potrzebuje unicable to coś innego dobrego wybrać? Jedno co mi potrzebne to TWIN

Prawdopodobnie NIE :)

Tuner ma głowicę obsługującą Unicabe ale póki co z operatorskich zabawek spotkałem się tylko z BZZB i CLRA co oficjalnie Unicable wspierały.

Ok, dzięki. A tak jak napisałem wyżej - jeśli nie potrzebuje unicable to coś innego dobrego wybrać? Jedno co mi potrzebne to TWIN

w zależności od zasobności portfela, długości kabli, wielkości anteny, fazy księżyca ;)

inverto red

inverto black

inverto black ultra (tylko do instalacji z długimi kablami i/lub multiswitchem, gniazdkami, itd.)

i zapomnieć o innych firmach. Mam żywy przykład, jak na 2x większej antenie (przeszło dwumetrowe monstrum na dachu), wzorowej instalacji, tylko mocno podłym konwerterze "0.2" (nie podam nazwy, żeby mnie urażony dystrybutor nie postanowił po sądach ciągać, gdyby przez przypadek tu trafił) odbiór jest gorszy niż na połowę mniejszej (130cm), ale za to z inverto red.