Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ktoś gdzieś kiedyś pisał o konwerterze z którego pod jeden przewód można podłączyć dwa dekodery i/lub więcej. Nie pamiętam jak on się nazywa a w końcu muszę coś kupić. On był polecany jako najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 unicable, sharp http://forum.xunil.pl/index.php?topic=1594.msg19835#msg19835 http://forum.xunil.pl/index.php?topic=437.msg6333#msg6333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dziękuję bardzo. A jakiś pewny i sprawdzony sklep? - internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 http://sklep.satserwis.pl/category/oferta-sat-serwis Z nimi problemów nigdy nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 :( http://sklep.satserwis.pl/search?st_search%5Bsearch%5D=Unicable+sharp&st_search%5Band_search%5D=1&st_search%5Bdetail%5D= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Prawdopodobnie chwilowo ich nie mają. Telefon i sprawdź czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ok. A jeśli unicable mi nie jest potrzebne to co innego? I czy unicable zadziała na każdym dekoderze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jeden kabel + wyjścia == unicable. UWAGA - BSKA/BSLA/BXZB - NIE DZIAŁA. BZZB, 28xx, ESI, UHD, DSI, SPARK7162 - DZIAŁA. Ariva@Link - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A bez Enigmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A bez Enigmy? RTFM? Skąd ktoś ma wiedzieć jaki odbiornik i co ten jakiś odbiornik ma w sobie i obsługuje. Pozostaje manual od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Chodzi mi o ESI od CP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Prawdopodobnie NIE :) Tuner ma głowicę obsługującą Unicabe ale póki co z operatorskich zabawek spotkałem się tylko z BZZB i CLRA co oficjalnie Unicable wspierały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Prawdopodobnie NIE :) Tuner ma głowicę obsługującą Unicabe ale póki co z operatorskich zabawek spotkałem się tylko z BZZB i CLRA co oficjalnie Unicable wspierały. Ok, dzięki. A tak jak napisałem wyżej - jeśli nie potrzebuje unicable to coś innego dobrego wybrać? Jedno co mi potrzebne to TWIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Prawdopodobnie NIE :) Tuner ma głowicę obsługującą Unicabe ale póki co z operatorskich zabawek spotkałem się tylko z BZZB i CLRA co oficjalnie Unicable wspierały. Ok, dzięki. A tak jak napisałem wyżej - jeśli nie potrzebuje unicable to coś innego dobrego wybrać? Jedno co mi potrzebne to TWIN w zależności od zasobności portfela, długości kabli, wielkości anteny, fazy księżyca ;) inverto red inverto black inverto black ultra (tylko do instalacji z długimi kablami i/lub multiswitchem, gniazdkami, itd.) i zapomnieć o innych firmach. Mam żywy przykład, jak na 2x większej antenie (przeszło dwumetrowe monstrum na dachu), wzorowej instalacji, tylko mocno podłym konwerterze "0.2" (nie podam nazwy, żeby mnie urażony dystrybutor nie postanowił po sądach ciągać, gdyby przez przypadek tu trafił) odbiór jest gorszy niż na połowę mniejszej (130cm), ale za to z inverto red. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kabel idzie z 4 piętra w bloku na parter do mnie więc kawałek jest Czasza 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi