Gość Matt_at Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Używałem dawniej freeboxa 6.xxx poźniej 7.1.6 Następnie przesiadłęm się na mody @tuxa.. ale z każdym kolejnym modem widzę że tuner coraz ciężej działał..... w uptime po 1dniu miałem wartośći 15.01 14,88,14,55. Po zainstalowaniu freeboxa 7.1.7 jestem w szoku ... tuner dużo szybciej działa ( zmiana kanałów, rekacje na pilota ) w uptime po 1 dniu - 13.00, 13.12,13.55 Czy to OPENPLI tak domula nboxa ?? Instaluje zawsze tą samą paczkę tj. Moją listę/konfigi do oscama/pluginy typu IPTV,SHOUTCAST,Volume ADJUSTMENT,OSCAM STATUS. We 8.3.0 po tym zabiegu mam 10 MB wolnego, w 7.1.7. 8 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak duzy jest u Ciebie plik lame.db? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt_at Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 a gdzie on się znajduje ?? EDIT ZNALAZŁEM 261KB Softy wgrywam do NAND. Używam DVB-t Po sticku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelia Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Najprawdopodobniej system zasilania do poprawki. OpenPli jest nieco wolniejszy, ale nie aż tak. Chyba że zasilanie zawodzi i tylko kwestia czasu, aż padnie całkowicie. Zacznie się od słynnych problemów z ubootem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt_at Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A jednak problem sprawiła skórka (moja modyfikacja), po wgraniu innej problem znikł. Poprawione rażące błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sprawdź jak działa na infinity-hd z PPanels. Jak będzie lekko mulił to zasilanie. Jak nie to namierzyłeś w 100 proc. Błędy poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi