JaGrab3 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam, pytanie do znających temat, czy jeżeli backup systemy z BSKA wgram do BSLA - czy nie uwalę nanda? Mam skonfigurowanego BSKA z pluginami, dobrze dziłający, kolega chce przesiąść się na Graterlie, chciałem wrzucić mu mój obraz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGrab3 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dzięki Tux. Możesz - rozumiem, że mogę wgrać i nie uwalę, anie: Możesz - uwalić nanda... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Możesz wgrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi