Guest ramalysz Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Zrobiłem tak jak w opisie: Zainstalowałem w kompie Video Lan Clienta (VLC). Przy instalacji odznaczyłem Skojarzenia typu pliku w przeciwnym razie VLC będzie domyślnym odtwarzaczem dla plików audio wideo oraz innych, i zaznaczyłem opcje; Wtyczka Mozilla oraz Wtyczka ActiveX jeśli nie zostaną zaznaczone to nie zobaczymy obrazu. Po zainstalowaniu, nie konfigurowałem programu. 1. Otworzyłem przeglądarkę internetową i w miejsce adresu wpisałem IP nboxa 2. Ukazać się powinna strona o nazwie NBOX WebControl I na drugim punkcie kicha, nie otwiera się żadna strona. Tuner bzzb z Graterlią. Czy coś muszę jeszcze w tunerze przestawić? Czy jak? Bo teoretycznie to powinno działać (opis znalazłem w sieci). Dodam, że łączę nboxa z internetem przez wifi bez problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tata61 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 witam ramalysz wpisujesz IP i port np (192.168.0.3:80) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 A tak w ogóle to czemu osoba co założyła wątek krzyczy na forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ramalysz Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ja krzyczę? Nie wiem o co kaman. Tylko pytam o poradę. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ramalysz Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Witaj Tata61. O jaki port chodzi? Gdzie go znajdę, gdzie go szukać bo nie wiem co wpisać? :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ramalysz Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ok, dzięki odpaliło. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j00zek Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Pisanie teksów WIELKIMI LITERAMI jest powszechnie uważane za krzyk. Uzbrojony w tą wiedzę, przeczytaj, jaki tytuł wątku napisałeś. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ramalysz Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ok, mój błąd, nie miałem zielonego pojęcia, sorki to już się nie powtórzy. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts