Guest Jemajs Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 J/t System na penie,w nan frebox,po aktualizacji zapchany(fonia jest,brak wizji) P.S. Fajne te wasze forum :D mózg sie troche rozrusza przy rejestracji i wyslaniu posta :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest badzi_o Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 jeśli dobrze pamietam: zobacz czy temp [tmp] nie jest zawalony. u mnie np: ok 500 kilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jemajs Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 W tmp mam; .oscam tmp ecm.info exteplayer3 smb UserSkin var Ma to prawie 6mb,trochę za dużo,ale nie wiem co mogę usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Chwila. Graterlia na PEN i po aktualizacji ZONK? Podaj co pokazuje polecenie: df -h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jemajs Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Juz wszystko ok,nie miałem ''rozciągniętego'' pędraka na maxa. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. Ostrzeżenie tym razem bez % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitt Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Dołączam się do pytania. Po wczorajszej aktualizacji nie mam obrazu, jest tylko dzwiek i interfejs. Probowalem juz sposobu z usuwaniem plików z hdd i wyłączaniem z prądu itp. System jest w nand. Jest jakiś sposób poza reinstalacja systemu? Jaka może być przyczyna? Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts