Gość Jemajs Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 J/t System na penie,w nan frebox,po aktualizacji zapchany(fonia jest,brak wizji) P.S. Fajne te wasze forum :D mózg sie troche rozrusza przy rejestracji i wyslaniu posta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość badzi_o Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 jeśli dobrze pamietam: zobacz czy temp [tmp] nie jest zawalony. u mnie np: ok 500 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jemajs Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 W tmp mam; .oscam tmp ecm.info exteplayer3 smb UserSkin var Ma to prawie 6mb,trochę za dużo,ale nie wiem co mogę usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Chwila. Graterlia na PEN i po aktualizacji ZONK? Podaj co pokazuje polecenie: df -h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jemajs Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Juz wszystko ok,nie miałem ''rozciągniętego'' pędraka na maxa. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. Ostrzeżenie tym razem bez % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dołączam się do pytania. Po wczorajszej aktualizacji nie mam obrazu, jest tylko dzwiek i interfejs. Probowalem juz sposobu z usuwaniem plików z hdd i wyłączaniem z prądu itp. System jest w nand. Jest jakiś sposób poza reinstalacja systemu? Jaka może być przyczyna? Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi