Guest b4mbus Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Witam mam taki problem aktualizując system przez opkg zauważyłem, że nie zmieniają się na liście kanałów nazwy programów, które już są zmienione przez nadawców... To przy okazji zmian w Canal+ zaobserwowałem ale co ciekawe Zamiast BBC Earth mam na liście ciągle BBC Knowledge HD... listy mam kol. @richter aktualizowane przez opkg... Coś trzeba ustawić dodatkowo w systemie czy jakiś błąd ogólny ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dzidek1 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 U mnie pomógł pełny restart boxa, spróbuj powinno być ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest b4mbus Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Po każdej aktualizacji box krzyczy o restart i to dostaje ale to nie pomaga... przypominam, że BBC Earth już długo istnieje a na liście wciąż mam Knowledge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 1. Aktualizacja listy z SAT; 2. Restart GUI. 3. Sprawdzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok666 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Musisz przeskanować satelitę z opcją czyszczenia. Na tej liście jest zablokowana aktualizacja nazw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
areq Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 u mnie też się nazwy nie zmieniło po aktualizacji list rr z opkg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Sprawdźcie dzisiaj raz jeszcze, ale po wejściu na dany TP. Wczoraj mieszali nazwami na SAT i podobno dzisiaj jest już OK. Ja nie wiem na ile to prawda bo w liście własnej edytuję lamedb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts