Gość b4mbus Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam mam taki problem aktualizując system przez opkg zauważyłem, że nie zmieniają się na liście kanałów nazwy programów, które już są zmienione przez nadawców... To przy okazji zmian w Canal+ zaobserwowałem ale co ciekawe Zamiast BBC Earth mam na liście ciągle BBC Knowledge HD... listy mam kol. @richter aktualizowane przez opkg... Coś trzeba ustawić dodatkowo w systemie czy jakiś błąd ogólny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzidek1 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 U mnie pomógł pełny restart boxa, spróbuj powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b4mbus Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Po każdej aktualizacji box krzyczy o restart i to dostaje ale to nie pomaga... przypominam, że BBC Earth już długo istnieje a na liście wciąż mam Knowledge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 1. Aktualizacja listy z SAT; 2. Restart GUI. 3. Sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Musisz przeskanować satelitę z opcją czyszczenia. Na tej liście jest zablokowana aktualizacja nazw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 u mnie też się nazwy nie zmieniło po aktualizacji list rr z opkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Sprawdźcie dzisiaj raz jeszcze, ale po wejściu na dany TP. Wczoraj mieszali nazwami na SAT i podobno dzisiaj jest już OK. Ja nie wiem na ile to prawda bo w liście własnej edytuję lamedb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi