Gość paszymaja Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mam problem po instalacji najnowszej wersji oprogramowania na wyświetlaczu vfd nie wyświetla ani zegara ani np. nazwy kanału jest tylko napis load a tuner działa poprawnie jest poprawny dźwięk i obraz .Na poprzedniej wersji działało wszystko poprawnie .Żadne zmiany ustawień w menu nie zmieniają sytuacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Bo se pewnie musisz front panel doinstalowac. System domyślnie jest mega przycięty i minimalistyczny. Takich niespodzianek będzie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paszymaja Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mam zainstalowaną Wersja 2.0 | Wydana 20-12-2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Coś mi się kojarzy, że podobny problem był niedawno na forum. Piszący miał bałagan jak chodzi o ustawienia vfd/lfd w sysctl.gos - można to zmieniać w GOS Menadżerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Na początek to wypadałoby napisać podstawowe dane - to jest model odbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paszymaja Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Sorry tuner to nbox bsla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi