Gość Quell Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam, Zauważyłem ciekawy przypadek. Na TVN oraz TVN7 włączała mi sie oryginalna ścieżka dźwiękowa. W ustawieniach: "Preferowana ścieżka audio 1" było NIE. Zmieniłem na język polski i jak dotąd jest w porządku. Może da się tak zrobić żeby preferowanym językiem ścieżki audio był język ustawiony przy konfiguracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Zauważ, że kanały ITI (była N) z uporem godnym lepszej sprawy nadają polską ścieżkę w MPEG a oryginalną w AC3. Soft przyjmuje domyślnie najlepszą jakościowo ścieżkę. Stąd to zamieszanie. Swoją drogą to ciekawe kiedy wreszcie w PL będą jakieś standardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi